Home Staging 3 Βασικοί λόγοι για τους οποίους να εξετάσετε το ενδεχόμενο της σταδιοποίησης πριν από την πώληση

6
Home Staging 3 Βασικοί λόγοι για τους οποίους να εξετάσετε το ενδεχόμενο της σταδιοποίησης πριν από την πώληση

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών συμμερίζονται τη γενική πεποίθηση ότι είναι προς το συμφέρον τους να καθαρίσουν ένα σπίτι πριν το διαθέσουν προς πώληση. Φυσικά, δεν το κάνουν όλοι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Παρά αυτή τη συμβατική σοφία σχετικά με το να κάνουμε την ακίνητη περιουσία ευπαρουσίαστη πριν προσπαθήσουμε να την πουλήσουμε, η επαγγελματική σκηνοθεσία στο σπίτι είναι κάτι που κάνουν στην πραγματικότητα σχετικά λίγοι ιδιοκτήτες σπιτιού. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τρεις βασικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να είναι πολύ λογικό (και σεντ) να σκηνοθετήσετε το σπίτι σας επαγγελματικά πριν το διαθέσετε στην αγορά. Θα δείξουμε επίσης μια αναλυτική παρουσίαση βίντεο για να σας δώσουμε μια πιο άμεση αίσθηση για το τι μπορεί να κάνει η επαγγελματική σκηνή για ένα ακίνητο.

Unstaged vs Staged – Πώς συγκρίνονται οι ιδιότητες

Προτού αναλύσουμε τους τρεις βασικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε έντονα το επαγγελματικό σκηνικό στο σπίτι πριν από την πώληση, έχω ένα συναρπαστικό βίντεο που μπορεί να κάνει μερικά από τα οφέλη της σκηνής πολύ πιο κατανοητά. Εκτός από την ενασχόλησή μου με το Home Fixated, το alter-ego μου είναι κτηματομεσίτης στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Το παρακάτω βίντεο θα σας καθοδηγήσει κυριολεκτικά σε ένα ακίνητο που δεν έχει σκηνοθετηθεί αμέσως μετά από ένα πλήρως σκηνοθετημένο, πολύ παρόμοιο ακίνητο δίπλα:

Οι επαγγελματικές σκηνές στο σπίτι συνήθως έχουν ως αποτέλεσμα περισσότερα από την πώληση

Όταν το σκέφτεστε λογικά, δεν θα πρέπει να προκαλεί σοκ που ένας αγοραστής είναι πιθανό να προσφέρει περισσότερα χρήματα σε ένα οπτικά ελκυστικό ακίνητο που εμφανίζεται εξαιρετικά καλά, σε σύγκριση με ένα ακίνητο χωρίς σκηνικό που μπορεί να φαίνεται ακατάστατο, περιορισμένο και μη πρακτικό. Το σκηνικό μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό της χρήσης συγκεκριμένων χώρων, καθώς και να συνδέσει και να βελτιώσει την αρχιτεκτονική ενός σπιτιού. Με τις εκτιμήσεις για το πόση αξία προσθέτει η σταδιοποίηση στην τιμή πώλησης ενός σπιτιού που κυμαίνεται από 1% έως 20%, δεν είναι δύσκολο να δούμε πόση απόδοση επένδυσης μπορείτε να έχετε με λίγα χρήματα που επενδύονται εκ των προτέρων.

ΠΡΙΝ - Master Bedroom πριν από τη σκηνοθεσία από τους The House Whisperers
ΠΡΙΝ – Κύριο υπνοδωμάτιο πριν από τη σκηνή The House Whisperers, μια οικιακή εταιρεία σκηνής στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια
σπίτι που οργανώνει ένα υπνοδωμάτιο
AFTER – Master Bedroom μετά τη σκηνοθεσία των The House Whisperers

Στο Home Fixated, έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για ανακαίνιση σπιτιών. Δυστυχώς, οι περισσότερες τυπικές ανακατασκευές δεν έχουν μεγάλη απόδοση επένδυσης. Στην πλειονότητα των αγορών στις ΗΠΑ, εάν ξοδέψετε 50.000 $ σε μια ανακαίνιση κουζίνας, το πιθανότερο είναι ότι έχετε προσθέσει λιγότερα από 50.000 $ στην αξία του σπιτιού σας. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύετε από τηλεοπτικές εκπομπές επισκευής και αναστροφής, η βελτίωση του σπιτιού δεν θα είναι πάντα επικερδής. Ωστόσο, εάν ξοδεύετε 3.000 $ για επαγγελματική σκηνοθεσία στο σπίτι, δεν είναι ασυνήθιστο για το σπίτι να πωλείται για $10.000+ περισσότερο από ό,τι θα είχε μη σκηνοθετήσει. Εν ολίγοις, η εγκατάσταση στο σπίτι είναι συχνά χρήματα που ξοδεύονται πολύ καλά, και αν σταθμίζετε τα χρήματα που ξοδεύετε για μια ανακαίνιση έναντι των χρημάτων για τη σκηνοθεσία στο σπίτι, η απόδοση της επένδυσης από τη σκηνή συνήθως κερδίζει.

Το Home Staging μπορεί να επιταχύνει πόσο γρήγορα πουλάει το σπίτι σας

Πέρα από την αύξηση της τιμής πώλησής σας, η επαγγελματική εγκατάσταση στο σπίτι μπορεί συχνά να μειώσει δραματικά τον χρόνο που ξοδεύει ένα ακίνητο στην αγορά. Αυτό έχει μια σειρά από οφέλη. Για ένα πράγμα, πληρώνεστε νωρίτερα παρά αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πληρώνετε για το ακίνητο και «μεταφέρετε έξοδα» περισσότερο από όσο χρειάζεται. Το ακίνητό σας είναι επίσης λιγότερο πιθανό να παραμείνει στην αγορά και να δει μειώσεις τιμών. Υποθέτοντας ότι η τιμή του ακινήτου είναι αρχικά ανάλογα με την αγορά, η σταδιοποίηση καθιστά λιγότερο πιθανό ότι θα χρειαστεί να καταφύγετε στη μείωση της ζητούμενης τιμής για να προσελκύσετε αγοραστές. Αυτό συνδέεται με να σας συμψηφίσει περισσότερο από την πώληση επίσης. Οι παρακάτω λήψεις πριν και μετά είναι μια εξαιρετική μελέτη περίπτωσης για την επιτάχυνση του χρόνου αγοράς.

στο σπίτι πριν
ΠΡΙΝ – Αυτό το σπίτι παρέμεινε στην αγορά για 3 μήνες χωρίς προσφορές.
σκηνοθεσία στο σπίτι
AFTER – Πωλήθηκε σε πλήρη τιμή ζητούμενο το πρώτο Σαββατοκύριακο με εφεδρική προσφορά πλήρους τιμής μετά τη σκηνοθεσία από τους The House Whisperers

Το Staging ενισχύει το συνολικό σας μάρκετινγκ

Με πάνω από το 90% των αναζητήσεων ακινήτων να ξεκινούν στο διαδίκτυο, ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζεται οπτικά το ακίνητό σας είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα περισσότερα σπίτια που διατίθενται προς πώληση εισάγονται στην Υπηρεσία Πολλαπλής Καταχώρισης (MLS). Μόλις το ακίνητο βρίσκεται στο MLS, συνήθως διανέμεται σε μεγάλες πύλες ακινήτων όπως Zillow, Realtor.com, κ.λπ. Ο κύριος τρόπος με τον οποίο οι πιθανοί αγοραστές κατοικιών πρόκειται να βιώσουν το ακίνητό σας είναι οπτικά, και αυτό σημαίνει μέσω φωτογραφιών.

Όταν οργανώνετε το σπίτι σας επαγγελματικά, ξαφνικά έχετε ενισχύσει δραματικά το παιχνίδι σας στο πώς εμφανίζεται το σπίτι στο διαδίκτυο. Πολλοί κτηματομεσίτες, ιδιαίτερα αυτοί που επικεντρώνονται σε κατοικίες υψηλότερης ποιότητας, βασίζονται επίσης περισσότερο στο βίντεο για να προσελκύσουν πιθανούς αγοραστές. Και πάλι, το επαγγελματικό σκηνικό στο σπίτι μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νύχτα και την ημέρα στον τρόπο εμφάνισης της ιδιοκτησίας σας μέσω βίντεο. Με λίγα λόγια, το επαγγελματικό σκηνικό στο σπίτι κάνει όλο το μάρκετινγκ του αντιπροσώπου σας να φαίνεται πολύ καλύτερο. Τελικά, πιστεύω ότι αυτό μεταφράζεται σε προσέλκυση και εξασφάλιση μιας ισχυρής προσφοράς. Με τη σταδιοποίηση, ο αγοραστής που τελικά προσελκύετε θα είναι πιθανότατα διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερα από ό,τι αν το σπίτι παρουσιάστηκε αντιεπαγγελματικά και με αθώο μάρκετινγκ.

Σε αυτό το σημείο, πιθανώς αναρωτιέστε τι κοστίζει η επαγγελματική σταδιοποίηση στο σπίτι, ποιος πληρώνει για τη σταδιοποίηση, αν μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικά τη σταδιοποίηση DIY, πώς λειτουργεί πραγματικά η σταδιοποίηση και ίσως θα θέλατε επίσης να δείτε κάποια έρευνα για να υποστηρίξετε τους παραπάνω ισχυρισμούς ? Ευτυχώς, μπορείτε να βρείτε ένα πιο περιεκτικό άρθρο σχετικά με το σκηνικό στο σπίτι, πλήρες με περισσότερες λήψεις πριν και μετά, στον ιστότοπο ακινήτων μου, MarcLyman.com.

Περισσότερες πληροφορίες – μέσω MarcLyman.com

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar