Ανασκόπηση DCST922B με πτυσσόμενα κορδόνια DeWalt

5
Ανασκόπηση DCST922B με πτυσσόμενα κορδόνια DeWalt

Το νέο πτυσσόμενο κουρευτικό κορδονιών DeWalt μοντέλο DCST922B έφτασε σε αυτό το υποκατάστημα του Home Fixated περίπου την ίδια στιγμή με το νέο κουρευτικό φράκτη πόλου Dewalt 20v Max (η κριτική θα είναι πολύ σύντομα). Αυτά τα εργαλεία αντιπροσωπεύουν ένα βήμα μπροστά στην κατηγορία εργαλείων μπαταρίας εξωτερικού χώρου. Και τα δύο εργαλεία έφτασαν στα βάθη ενός χειμώνα στο Upstate της Νέας Υόρκης, οπότε πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να έχω την ευκαιρία να κάνω στο ψαλιδάκι με πτυσσόμενα κορδόνια DeWalt μια καλή προπόνηση. Ελάτε μαζί μου καθώς βάζω αυτό το εργαλείο σε κάποιες δοκιμές βασανιστηρίων στο αγρόκτημα.

πτυσσόμενο κορδόνι dewalt
Το πτυσσόμενο κορδόνι DeWalt 20v Max διπλώνει σε μια πολύ συμπαγή μονάδα για μεταφορά ή αποθήκευση.
χορτοκοπτικό στην πλαγιά του λόφου
Το πτυσσόμενο κορδόνι Dewalt 20v Max ήταν το κατάλληλο εργαλείο για να καθαρίσετε την απότομη πλαγιά μπροστά από τον αχυρώνα προβάτων.

Μια αλλαγή στον καιρό

Στην πραγματικότητα, είχαμε χιόνι μέχρι τα μέσα Μαΐου εδώ, τότε κάποιος γύρισε έναν διακόπτη και πήγαμε στο φουλ το καλοκαίρι φαινομενικά εν μία νυκτί. Η αλλαγή του καιρού παρείχε ευνοϊκές συνθήκες για να αναπτυχθούν τα πάντα. Αυτό ήταν ευπρόσδεκτο από ορισμένες απόψεις, καθώς μπορέσαμε τελικά να βάλουμε τα πρόβατα στο λιβάδι, αλλά δεν τα εκπαιδεύσαμε με επιτυχία να τρώνε κάτω από τα καυτά καλώδια στις γραμμές του φράχτη ή να κόβουν τα δέντρα μας ή τις καθαρές πλαγιές των λόφων. Αυτό μας έδωσε την τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο πτυσσόμενο κορδόνι 20v Max DeWalt.

Πτυσσόμενο κορδόνι dewalt στη λίμνη
Οι πλαγιές προς τη λίμνη είναι εξίσου απότομες, το τρίμερ ήταν τέλειο για τον καθαρισμό αυτών των απότομων περιοχών.

Είναι πρακτικά τα Εξωτερικά Εργαλεία με Μπαταρία;

Έχω εντυπωσιαστεί με τις εξελίξεις στον εξοπλισμό εξωτερικής τροφοδοσίας με μπαταρία (OPE). Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των 2χρονων βενζινοκίνητων εργαλείων που κυριάρχησαν στην κατηγορία ηλεκτρικών εργαλείων εξωτερικού χώρου για τόσο καιρό. Ο θόρυβος, η μυρωδιά και το υψηλό επίπεδο συντήρησης ήταν όλοι παράγοντες που χρωμάτισαν την αρνητική μου εντύπωση. Στη συνέχεια, πριν από μερικά χρόνια, τα παιδιά μου με κόσμησαν με ένα ψαλίδι και ένα αλυσοπρίονο κοντάρι που λειτουργούσαν με μπαταρίες και είχα μια σύγχυση σχετικά με τη χρησιμότητα αυτού του τύπου εργαλείου.

Πιο πρόσφατα αντικατέστησα τον φυσητήρα μου με αέριο με τον φυσητήρα DeWalt 60v Flexvolt και απέκτησα το προαναφερθέν DeWalt 20v max pole trimmer. Αφού χρησιμοποίησα το ψαλιδάκι με πτυσσόμενα κορδόνια DeWalt για λίγο, πούλησα το βενζινοκίνητο τρίμερ μου και δεν έχω κοιτάξει πίσω. Τούτου λεχθέντος, ελάτε μαζί μου για ένα ταξίδι στους χώρους με το πτυσσόμενο κορδόνι DeWalt 20v Max.

μεγάλη ανάπτυξη
Η μηχανή κοπής DeWalt 20v max δεν είχε κανένα πρόβλημα να καθαρίσει την ανάπτυξη βαρέων ζιζανίων στις αποχετεύσεις που διατρέχουν την ιδιοκτησία. Η ισχύς ήταν τουλάχιστον ίση με τη μηχανή κοπής βενζίνης που χρησιμοποιούσαμε προηγουμένως.

The Trimmer Story

Το τρίμερ έφτασε στα μέσα του χειμώνα, αλλά ήμουν πρόθυμος να του ρίξω μια ματιά ακριβώς το ίδιο. Τα περιεχόμενα του κουτιού περιελάμβαναν τη μονάδα κοπής, τακτοποιημένα διπλωμένη, μια μπαταρία και έναν φορτιστή. Η κοπτική κεφαλή του ψαλιδιού ήταν προφορτωμένη με την αποκλειστική γραμμή κοπής της DeWalt, μια αεροδυναμική γραμμή 0,080 βελτιστοποιημένη για μεγιστοποιημένο χρόνο λειτουργίας που βελτιστοποιεί επίσης την απόδοση και την ανθεκτικότητα μέσω ενός συνδυασμού εύκαμπτων και ανθεκτικών υλικών. Περισσότερα για αυτό το υλικό αργότερα.

Το τρίμερ διαθέτει κινητήρα χωρίς ψήκτρες 20 volt και διακόπτη δύο ταχυτήτων που προσφέρει απόδοση και διαχείριση χρόνου λειτουργίας. Υπάρχει επίσης μια σκανδάλη μεταβλητής ταχύτητας που παρέχει ακριβή έλεγχο ισχύος. Το κουμπί κλειδώματος στο πλάι της λαβής βρισκόταν σε βολική τοποθεσία και ήταν πιο εύκολο στη χρήση από αυτά που βρέθηκαν σε άλλα ηλεκτρικά εργαλεία που έχω χρησιμοποιήσει. Επειδή ο κινητήρας είναι χωρίς ψήκτρες, παρέχει πιο δροσερή λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά τη χρήση.

Μάνταλο ψαλιδιού με πτυσσόμενο κορδόνι dewalt
Το μάνδαλο είναι καλά σχεδιασμένο, εύκολο στη χρήση και παρέχει σταθερή σύνδεση όταν είναι συνδεδεμένο.
κλειδωμένο
Μόλις το μάνδαλο ασφαλίσει στη θέση του, ο άξονας του πτυσσόμενου χορτοκοπτικού είναι άκαμπτος, χωρίς κανένα παιχνίδι. Είναι εύκολα τόσο σταθερό όσο ένας συμπαγής άξονας.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές στο ψαλιδάκι με πτυσσόμενο κορδόνι DeWalt DCST922B:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Πτυσσόμενος μεντεσέ για να χωράει σε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους**
• Μειωμένο μήκος όταν διπλώνεται για εύκολη μεταφορά**
• Δίσκος 14 ιντσών για ευρεία περιοχή κοπής
• Ανθεκτικότητα ακόμα και στο χοντρό πινέλο
• Επιλέξτε μεταξύ απόδοσης και χρόνου εκτέλεσης με σκανδάλη μεταβλητής ταχύτητας
• Τυλίξτε γρήγορα νέα γραμμή με QuickLoad™ Spool
• Ελέγξτε το επίπεδο ισχύος με διακόπτη ελέγχου ταχύτητας Hi/Lo
Προδιαγραφές
• Κοπτικό κάλυμμα 14 ιντσών
• Τύπος τροφοδοσίας Bump Feed
• Διάμετρος γραμμής 0,080 in
• σ.α.λ. 4600/6000 σ.α.λ
• Βάρος χωρίς μπαταρίες 7,9 λίβρες

Βρήκα ότι η δυνατότητα αναδίπλωσης σε αυτό το τρίμερ επιτρέπει πιο άνετη μεταφορά και αποθήκευση. Μόλις ο άξονας κλειδώθηκε στη θέση του, δεν υπήρχε κανένα παιχνίδι στην άρθρωση, ο άξονας ήταν ραβδωμένος και ένιωθε συμπαγής. Διπλωμένο, ήταν εύκολο να το κρεμάσεις από τη μέση.

διακόπτης
Ο διακόπτης δύο ταχυτήτων σάς επιτρέπει να επιλέξετε ισχύ ή μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας μπαταρίας. Ακόμη και στο χαμηλότερο εύρος, το τρίμερ ήταν αποτελεσματικό στο κόψιμο των ζιζανίων και του ψηλού χόρτου.
δώσει το έναυσμα για
Η σκανδάλη μεταβλητής ταχύτητας παρείχε στον χρήστη ακριβή έλεγχο της ταχύτητας του ψαλιδιού. Το κλείδωμα της σκανδάλης τοποθετήθηκε προσεκτικά και ήταν εύκολο στη χρήση.

Πρακτικές εφαρμογές για το ψαλιδάκι με πτυσσόμενα κορδόνια DeWalt

Έχουμε πολυάριθμες εφαρμογές για χορτοκοπτικό στο ακίνητο. Το χρησιμοποιούμε για να διατηρήσουμε τη γραμμή του ηλεκτρικού φράχτη μακριά από ζιζάνια και χόρτα που μπορούν να μειώσουν την τάση του φράχτη. Έχουμε αρκετές αποχετεύσεις που πρέπει να διατηρούνται σχετικά καθαρές, κυρίως για τη διευκόλυνση της ροής, αλλά και για την αισθητική. Υπάρχουν μερικές περιοχές γύρω από τον αχυρώνα των προβάτων και η λιμνούλα που είναι τόσο απότομες, είναι το μόνο πρακτικό εργαλείο για να τα καθαρίσετε. Δεδομένων των πολλών περιοχών που χρειάζεται ένα ψαλιδάκι χορδών, είναι απαραίτητο να έχουμε ένα αξιόπιστο και στιβαρό τρίμερ. Το πτυσσόμενο κορδόνι DeWalt 20v Max ήταν κάτι παραπάνω από ικανό.

φράχτη
Με περισσότερο από μισό μίλι γραμμή φράχτη για να παραμένει καθαρό, το DeWalt 20v Max είναι στο χέρι. Είναι ελαφρύτερο από την παλιά μας βενζινοκίνητη μονάδα και εξίσου ισχυρό.

Γραμμή αντικατάστασης DeWalt

Η γραμμή που έρχεται προφορτωμένη σε αυτό το τρίμερ είναι μια γραμμή διαμέτρου 0,080 που πραγματικά με εντυπωσίασε με την αντοχή της. Χρησιμοποιούσαμε αυτό το ψαλιδάκι σε ορισμένες πολύ κατάφυτες περιοχές, σε στύλους φράχτη και σε σημεία όπου είχαν αφαιρεθεί πρόσφατα οι βαρείς θάμνοι. Όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αντικείμενα που θα είχαν σπάσει τη χορδή στο ψαλιδάκι αερίου μας, η γραμμή αντικατάστασης DeWalt συνέχισε να λειτουργεί. Αλλά, αναπόφευκτα η χορδή που ήρθε στη μονάδα τελικά τελείωσε. Μπόρεσα να αγοράσω 225 πόδια αντικατάστασης στο The Home Depot για λιγότερο από $13.

Οδηγίες ψαλιδιού αναδιπλούμενου κορδονιού dewalt
Η γυναίκα μου έκανε αυτό που λίγοι άνδρες μπορούν να κάνουν – διάβασε τις οδηγίες. Η αντικατάσταση της γραμμής μετά από αυτό ήταν μια θραύση.

Γρήγορη επαναφόρτωση

Περίμενα τον συνηθισμένο εφιάλτη που σχετίζεται με την επαναφόρτωση της γραμμής που πάντα βίωνα με άλλα μηχανήματα κοπής. Ευτυχώς για μένα, η γυναίκα μου διάβασε τις οδηγίες. Το πρώτο βήμα ήταν τόσο απλό όσο το κόψιμο 20′ από το καρούλι αντικατάστασης. Στη συνέχεια, ευθυγραμμίζετε τα δύο σημάδια στο περίβλημα του καρουλιού και στο κολάρο περιέλιξης. Στη συνέχεια περνάτε τη γραμμή στην άλλη πλευρά του κεφαλιού και τραβάτε μέχρι να έχετε ίσες ποσότητες και στις δύο πλευρές του κεφαλιού. Τέλος, κρατάτε το περίβλημα με το ένα χέρι και στρίβετε το κολάρο περιέλιξης αριστερόστροφα μέχρι να έχετε περίπου 5″ εκατέρωθεν του περιβλήματος. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο, ένα πραγματικά υπέροχο σχέδιο.

ευθυγραμμίζω
Ευθυγραμμίστε τα δύο σημάδια και περάστε τη γραμμή μέσα από το κεφάλι μέχρι να έχετε ίση ποσότητα και στις δύο πλευρές.
άνεμος
Στη συνέχεια, κρατάτε το περίβλημα με το ένα χέρι και στρίβετε το κολάρο περιέλιξης αριστερόστροφα μέχρι να έχετε περίπου 5″ και στις δύο πλευρές.
τροφοδοσία χτυπήματος με πτυσσόμενο κορδόνι dewalt
Έτσι, είσαι έτοιμος να ξαναπάς. Η τροφοδοσία πρόσκρουσης δεν μπλοκάρει ούτε μια φορά.

Τελικές αποτυπώσεις στο τρίμερ με πτυσσόμενα κορδόνια DeWalt

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό το τρίμερ, κάνει ό,τι έκανε η παλιά 2χρονη μονάδα χωρίς θόρυβο, ακαταστασία και δυσωδία. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετά καλή, αλλά αν έχετε πολλά να κάνετε, είναι καλύτερο να έχετε διαθέσιμη μια επιπλέον μπαταρία. Ωστόσο, για το κούρεμα γύρω από μια αυλή, ακόμη και μια μεγάλη, είναι απίθανο να σκάσει ένα. Δουλέψαμε σκληρά αυτή τη μονάδα και βρήκαμε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν περίπου ίδια με μια δεξαμενή αερίου στο παλιό ψαλιδάκι. Το καλύτερο από όλα, είναι μια γρήγορη φόρτωση και διπλώνει για εύκολη αποθήκευση. Η πτυσσόμενη γραμμή κοπής DeWalt 20v Max με μπαταρία 5ah και φορτιστή είναι διαθέσιμη οπουδήποτε τα εργαλεία εξωτερικού χώρου της DeWalt πωλούνται για περίπου 199,00 $.

προμήθεια
Το ψαλιδάκι γραμμής Dewalt 20v Max διπλώνει για εύκολη και άνετη αποθήκευση.

Μπορείτε να βρείτε το πτυσσόμενο κορδόνι DeWalt DCST922B (μόνο εργαλείο) για περίπου 149 $:

Αγορασε τωρα – μέσω Home Depot

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar